دوشنبه 20 بهمن 1404

flag
  • 1404/11/14 - 13:08
  • تعداد بازدید : 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مدیرکل دامپزشکی استان از کارخانه تولید محصولات لبنی، پارک حیات وحش و کشتارگاه در حال ساخت شهرستان زبرخان

مدیرکل دامپزشکی استان در دومین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور در کارخانه تولید محصولات لبنی پالود ازبخش های مختلف تولید، فرآوری و بسته بندی محصولات بازدید.

در جریان این بازدید دکتر جوادی نژاد به همراه دکتر شمس آبادی، معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، ضمن بررسی روند تولید و رعایت استانداردهای بهداشتی، برای ارتقای کیفیت محصولات، توسعه، تولید، صادرات و ایجاد فرصت های شغلی پایدار در منطقه تاکید کرد و مسئولان این واحد صنعتی نیز گزارشی از فعالیت ها و برنامه های توسعه ای و چالش های موجود ارائه  داده و خواستار حمایت بیشتر برای گسترش فعالیت های صنعتی و بهبود زیرساخت ها شدند.

در پایان مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی از تلاش های کارشناسان و مدیران مجموعه قدردانی کردند و بر استمرار نظارت و حمایت از واحدهای تولیدی تاکید کرد.

در ادامه حضور در شهرستان زبرخان، مدیر کل دامپزشکی استان ضمن حضور در پارک حیات وحش چشمه خسرو از بخش های مختلف این مجموعه بازدید کرده و در این بازدید وضعیت نگهداری گونه های جانوری، برنامه حفاظتی و توسعه ای پارک مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر جوادی نژاد دراین بازدید بر اهمیت حفاظت از حیات وحش، ارتقای شرایط نگهداری حیوانات، توسعه گردشگری طبیعی و تداوم حمایت از مراکز حفاظت از حیات وحش  تاکید نمود.

در پایان دکتر جوادی نژاد به همراه دکتر شمس آبادی معاون توسعه و منابع اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از کشتارگاه در حال ساخت شهرستان زبرخان نیز بازدید نموده و در خصوص اخذ مجوزهای دامپزشکی مطابق با دستور العمل های سازمان در موعد مقرر تاکید نمودند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 350834
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور