• 1403/09/01 - 12:03
  • تعداد بازدید : 97
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر رفیعی پور در بازدید سرزده از اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی:

برای بهبود معیشت همکاران برنامه های جامعی را پیش بینی کردیم؛ به دنبال ایجاد شبکه آزمایشگاهی در سطح کشور هستیم

معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، در بازدید سرزده از اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، گفت: سازمان دامپزشکی، در طول یک سال با نظارت بر تولید سالانه 17 میلیون تن انواع فرآورده های خام دامی بر سلامت و کیفیت این محصولات نظارت دارد و همچنین بر صادرات بیش از 3 میلیون تن انواع این فرآورده ها نقش مهمی ایفا می کند که وظیفه صدور تایید بهداشتی این موضوع مهم را نیز همکاران ما انجام می دهند.

00:00
00:00
دانلود
دکتر علیرضا رفیعی پور، افزود: در حوزه بهداشتی بر حفظ و حراست انواع دام و طیور، آبزیان، کرم ابریشم و زنبور عسل و ... نظارت داریم و این نظارت، وظیفه بسیار سنگین و خطیری است.
 
معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، یادآور شد: ما در حوزه دامی بیش از 11 میلیارد دز واکسن استفاده می کنیم تا در انواع دام، طیور و آبزیان ایمنی ایجاد کنیم و در نهایت سلامت جامعه را ارتقا بخشیم.
دکتر رفیعی پور، در مشهد عنوان کرد:استان های مرزی، شرایط خاص دارند و استان خراسان رضوی به عنوان یک استان بزرگ مرزی باید تلاش مضاعف داشته باشد تا ایمنی سرمایه دامی بیش از پیش حفظ شود و این موضوع مهم، مسئولیت این همکاران را چند برابر می کند.
 
او، افزود: بروز و مشاهده تب برفکی و آنفلوآنزای پرندگان در برخی کشورهای همسایه شرایط ما را ویژه تر کرده و امیدوارم امسال را به شکلی ایمن سپری کنیم.
رفیعی پور، در دیدار با همکاران اداره کل دامپزشکی استان گفت: تمام تلاش خود را برای بهبود معیشت و رفاه همکاران انجام خواهم داد و اقدامات مناسبی را در این زمینه در دستور کار قرار داده ایم. 
 
او، همچنین در بازدید از آزمایشگاه مرکزی این اداره کل تصریح کرد: در حوزه تشخیص و اقدامات پاراکلینیکی کارهای بر زمین مانده زیاد است که امیدوارم با حضور نیروهای با انگیزه و توانمند بتوانیم به نقطه مطلوب و دلخواه در این زمینه برسیم.
 
دکتر رفیعی پور، ضمن اشاره به ضرورت پرداختن به اقدامات تشخیصی و لزوم رفع نیاز از سایر کشورها، گفت: به دنبال آن هستیم تا شبکه آزمایشگاهی دامپزشکی را ایجاد کنیم و در سایه این شبکه پرقدرت، ارتباط با آزمایشگاه های رفرنس دنیا را ایجاد نموده و نیز اخذ مجوزهای مربوط به آزمایشگاه های ثبت شده (رجیستری) را نیز داشته باشیم.
 
او، در ادامه با اشاره به ضرورت توجه هرچه بیشتر به حوزه اطلاع رسانی و آموزش گفت: هم در حوزه روابط عمومی و هم در حوزه آموزش، عمدتا در سطح حرکت کردیم و در عمق نبودیم و لازم است با برنامه ریزی لازم ضمن تقویت این بخش ها از حیث کمیت و کیفیت، حوزه های یادشده از جمله روابط عمومی را ارتقا ببخشیم.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 330177
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه