• 1401/08/14 - 10:16
  • تعداد بازدید : 673
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه کار گروه استانی کیفیت عسل در نیشابور

کار گروه استانی کیفیت عسل تحت عنوان هیئت اندیشه ورزان با حضور کارشناسان اداره کل دامپزشکی، سازمان جهاد کشاورزی، اساتید دانشگاه فردوسی مشهد، مرکز تحقیقات سازمان جهاد کشاورزی، آزمایشگاه مرجع استان و مقامات و مسئولین قضایی و تعزیرات، دانشگاه علوم پزشکی، جهاد کشاورزی، روسای شبکه های دامپزشکی شهرستانهای زبرخان و فیروزه، تعاونی زنبورداران، اتاق اصناف و نماینده تولید کنندگان عسل شهرستان با هدف ارتقاء کیفیت عسل و عرضه مناسب و خرید مطمئن برای مصرف کننده در محل شبکه دامپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور؛ دکتر علی سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ضمن خیر مقدم به حاضرین در گزارشی به وضعیت تولید و عرضه عسل، کیفیت عسل های موجود در بازار، آموزش زنبورداران، اقدامات و پیگیری ها، انجام آزمایشات و شکایات از شرکت های بزرگ توزیع کننده عسل تقلبی پرداخت و گفت: شهرستان نیشابور با 54 هزار کلنی زنبور عسل و تولید سالانه حدود 330 تن عسل و اشتغال 1000 نفر به شغل زنبورداری مقام سوم تولید عسل در استان را دارا بوده که آموزش، نظارت و مبارزه با بیماری های زنبور عسل از جمله فعالیتهای دامپزشکی در این حوزه می باشد.

سلیمانی همچنین از مقامات قضایی خواست نظریات علمی کارشناسان دامپزشکی که مستند بر انجام آزمایشات دقیق و پیشرفته است را مد نظر قرار دهند.

سپس کارشناسان با بررسی انواع عسل های تولیدی تنها محصولی که بوسیله زنبور از تغذیه گیاهان تولید می شود را عسل مطلوب برای مصرف انسان معرفی نمودند و فرآورده هایی که زنبور با تغذیه از شکر تولید می کند را برای زمستان گذرانی، پرورش لارو و حفظ و نگهداری زنبورهای کندو دانسته و برای مصرف انسانی نامناسب اعلام نمودند. همچنین شناسنامه دار شدن محصولات تولیدی و استفاده حداکثری از ظرفیت دانشگاه ها برای آموزش و فرهنگ سازی در بخش های تولید عسل طبیعی و مطلوب، فرآوری و بسته بندی همراه با درج ترکیبات و محتویات و مصرف عسل واقعی مورد تاکید قرار گرفت.

در ادامه قاضی حسین نژاد دادیار رسیدگی به تخلفات بهداشتی خواستار ارتباط بیشتر تشکیلات تولید و عرضه عسل با دانشگاه شد و گفت: قبل از عرضه عسل باید تاییدیه های لازم از دستگاههای زیربط بویژه دامپزشکی اخذ گردد.

همچنین گرمابی رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان با انتقاد از تقاضا و توزیع حجم بالای شکر برای تولید عسل گفت:  هر محموله عسل که مندرجات روی بسته بندی با محتویات آن مطابقت نداشته باشد تقلب و تخلف محسوب شده و با آن برخورد خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 292080
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه