جمعه 29 خرداد 1405

flag
  • 1397/01/04 - 12:00
  • تعداد بازدید : 103
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیش از 3000 کیلوگرم گوشت تاریخ منقضی از یک واحد عرضه در مشهد کشف و ضبط شد

بیش از 3000 کیلوگرم گوشت تاریخ منقضی و مشکوک به فساد از یک واحد عرضه در مشهد کشف و ضبط شد.

به گزارش ستاد خبری روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، این مقادیر شامل انواع گوشت قرمز بوده است که تمامی آن در پی حضور بازرسان نظارت دامپزشکی مشهد کشف و ضبط شده است.

رییس دفتر نظارت بر بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با اعلام این خبر گفت: پس از کشف مقادیر یادشده بلافاصله هماهنگی لازم با دستگاه قضایی صورت گرفته و هم اکنون دستور پلمب واحد عرضه یادشده نیز از سوی معاون محترم دادستان مشهد صادر شده است.

دکتر شهرام کرباسی اعلام داشت: تمام گروه های نظارتی دامپزشکی مشهد از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت نوروزی در حال آماده باش بوده و ضمن تشدید بررسی های روزمره، آماده پی گیری گزارشات مردمی هستند.

بنا به این گزارش، علاوه بر گروه های نظارتی سطح شهر، کارشناسان دامپزشکی در ستاد خدمات سفر شهرستان مشهد واقع در خیابان طبرسی نزدیک به ورودی حرم مطهر نیز مسقر هستند.

یادآور می شود تمام زایرین و مسافرین بارگاه مطهر رضوی و شهروندان می توانند گزارشات خود را در زمینه تخلفات مرتبط با فرآورده های خام دامی به شماره 1512 اطلاع داده یا به شماره 300001512 پیامک کنند و ادمین @shomavet نیز در فضای مجازی قابلیت دریافت گزارش های تصویری و صوتی افراد را دار می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 36926
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور