چهارشنبه 27 خرداد 1405

flag
  • 1397/01/29 - 12:00
  • تعداد بازدید : 99
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تاکنون موردی از جنون گاوی در شهرستان زاوه مشاهده نشده است

دکتر سیدین رئیس شهرستان زاوه گفت: بیماری جنون‌گاوی، یک بیماری مغزی لاعلاج و کشنده برای گاوها و برخی دیگر از حیوانات مثل بز و گوسفند است. نام پزشکی جنون‌گاوی، انسفالوپاتی اسفنجی شکل گاوی (bovine spongiform encephalopathy) و مخفف آن BSE می‌باشد و به این دلیل به آن جنون‌گاوی می‌گویند که بر سیستم عصبی گاو اثر گذاشته و باعث می‌شود گاو بسیار عجیب و غیرعادی رفتار کند و توانایی انجام کارهای همیشگی خود مثل راه رفتن را نداشته باشد.



دکتر سیدین  افزود: از طرفی به منظور رد گیری و تشخیص و درمان سریع بیماری ، عملیات مراقبت این بیماری به صورت  بازدید های مستمر، از واحدهای دامی اعلام شده از طرف اداره کل دامپزشکی انجام می پذیرد که در صورت مشاهده بیماری ، دام بیمار معدوم و منطقه مورد نظر قرنطینه می گردد.



وی  ازمعاینه  فعال 1200 راس گاو،و گوساله از در سال 96 خبر داد  و اظهار داشت : خوشبختانه در بازدید های صورت گرفته موردی از جنون گاوی مشاهده نشده  است.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 26624
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور