معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی:
تعداد ۱۰۶ تیم دامپزشکی ثابت و سیار استان بر ذبح دام و تامین گوشت طی دهه آخر صفر نظارت می کنند
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: با توجه به حجم بالای ورود زائران و اهمیت حفظ سلامت آنان بر روند تهیه، تولید و عرضه گوشت در تمامی مراحل با حساسیت و دقت بالا نظارت بهداشتی میشود.
دکتر محمود قربان زاده در خصوص اقدامات انجام شده در دهه آخر صفر در این باره تصریح کرد: تعداد ۱۰۶ تیم دامپزشکی ثابت و سیار استان بر ذبح دام و تامین گوشت طی دهه آخر صفر نظارت می کنند. در قالب این تعداد تیم ۵۲ دامپزشک، ۷۲ بازرس و ۲۵ ناظر شرعی فعال و در حال ارائه خدمت هستند.
وی اضافه کرد: شماره تماسهای ۱۵۱۲ و سامانه ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ نیز آماده پاسخگویی به مردم در زمینه های مختلف و دریافت گزارشهاست.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با توصیه و تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت در هیاتهای مذهبی در جریان تهیه غذا گفت: فراورده های خام دامی از جمله تخم مرغ، گوشت سفید و قرمز صرفا از فروشگاههای مجاز و یا از کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی تهیه شود و به تاریخ تولید و انقضا در گوشتهای بسته بندی توجه شود.
قربان زاده افزود: همچنین نگهداری مواد پروتئینی در دمای مناسب و رعایت اصول نظافت شخصی و بهداشتی در تهیه مواد غذایی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: با توجه به حجم بالای ورود زائران و اهمیت حفظ سلامت آنان بر روند تهیه، تولید و عرضه گوشت در تمامی مراحل با حساسیت و دقت بالا نظارت بهداشتی میشود.