• 1401/02/08 - 10:44
  • تعداد بازدید : 400
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور نماینده مردم شهرستان نیشابور در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان برگزار شد:

جلسه تخصصی تسهیل صادرات فرآورده های لبنی در نیشابور

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور جلسه آموزشی تخصصی تسهیل صادرات فرآورده های لبنی با محوریت پیشگیری و کنترل بیماریهای لکوز و یون در دامداریها با حضور معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان،کارشناسان اداره کل دامپزشکی، مدیران و مسئولین فنی بهداشتی صنایع لبنی و دامداریهای صنعتی شهرستانهای نیشابور و زبرخان در محل شبکه دامپزشکی نیشابور برگزار شد.

جلسه تخصصی تسهیل صادرات فرآورده های لبنی در نیشابور

در ابتدای این جلسه دکتر سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور گفت: صادرات فرآورده های لبنی به سایر کشورها به ویژه کشورهای اوراسیا نیاز به الزاماتی دارد که مهمترین آنها مصرف شیر دامهای عاری از بیماریهای سل، بروسلوز، تب برفکی، شاربن، یون، لکوز و ... در کارخانجات لبنی و دریافت کد بهداشتی صادراتی توسط آنها می باشد، که اولین کد بهداشتی صادراتی در استان چندین سال قبل توسط یکی از کارخانجات لبنی نیشابور دریافت شد و تاکنون بالغ بر چندین هزار تن محصول لبنی صادر نموده و دیگر کارخانجات نیز برای دریافت این گواهی صادراتی در حال اقدام می باشند.

سپس دکتر محمد رشتی باف معاون سلامت اداره کل دامپزشکی در رابطه با مدیریت بهداشتی دامداریها و خسارات ناشی از بیماریهای لکوز و یون به دامداران مطالبی بیان نمود.

دکتر علیرضا تعالی کارشناس اداره نظارت اداره کل دامپزشکی، نیز در رابطه با بیماریزایی و گسترش این دو بیماری و راههای تشخیص و کنترل و خساراتی که از این طریق متوجه صنایع لبنی می شود نکاتی را ذکر کرد.

همچنین دکتر محمدعلی کامل، رئیس اداره قرنطینه اداره کل دامپزشکی نیز الزامات و آزمایشات مورد نیاز جهت صادرات فرآورده های لبنی از محصولات مصرفی در صنایع و محصولات تولیدی کارخانجات را یادآوری نمود.

در ادامه مدیران دامداریهای صنعتی شهرستانهای نیشابور و زبرخان نقطه نظرات خود با توجه به به سوابق چند ساله در ارتقاء سطح بهداشتی شیر از نظر بار میکربی و کنترل بیماریهای سل و بروسلوز و تامین هزینه های مربوط به کنترل، پیشگیری و حذف دامهای آلوده به یون و لکوز، افزایش قیمت شیر استحصالی از دامداریهای فاقد بیماری مذکور، تسهیل در صادرات تلیسه جهت کمک به هزینه های احتمالی، تامین شیر با کیفیت برای مصرف داخلی به موازات صادرات، پیشقدم شدن صنایع با نظارت دامپزشکی در اجرای طرح کنترل و پیشگیری لکوز و یون و ایجاد تشکیلاتی که صنایع را ملزم به همکاری و حمایت از دامداریها نماید بیان کردند.

بنا به این گزارش، مدیران کارخانجات نیز ایجاد سازمانی که منافع صنایع و دامدار را تامین نماید، استفاده از فرصت ایجاد شده جهت بازاریابی و فروش محصولات در کشورهای اوراسیا، تجمیع آزمایشات دامپزشکی _ استاندارد و بهداشت، افزایش سرسام آور مواد مصرفی ثانویه از قبیل مواد پتروشیمی و کارتن، قیمتهای دستوری بجای قیمتهای کیفیتی و معرفی جند دامداری پیشرو جهت اجرای طرح کنترل و پیشگیری یون و لکوز را از خواستها و دقدقه های خود اعلام نمودند.

در حاشیه این جلسه خانم دکتر چنارانی نماینده مردم شهرستانهای نیشابور، زبرخان و فیروزه در مجلس شورای اسلامی با حضور در جلسه ضمن خداقوت به دامداران و مدیران صنایع و درخواست از معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان برای تجمیع آزمایشات لازم محصولات صادراتی گفت: بخاطر اهمیت کار دامپزشکی و وسعت خدمات و وظایف محوله، همه به ویژه شخص بنده مکلف به حمایت و همکاری با دامپزشکی می باشیم.

ابوطالب جوان فرماندار ویژه شهرستان نیشابور نیز که برای دقایقی در این جلسه حضور یافت امنیت و آسایش موجود را حاصل جانفشانیها و ایثارگریهای شهدای گرانقدر دانست.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 285586
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

جلسه تخصصی تسهیل صادرات فرآورده های لبنی در نیشابور جلسه تخصصی تسهیل صادرات فرآورده های لبنی در نیشابور جلسه تخصصی تسهیل صادرات فرآورده های لبنی در نیشابور جلسه تخصصی تسهیل صادرات فرآورده های لبنی در نیشابور جلسه تخصصی تسهیل صادرات فرآورده های لبنی در نیشابور
لینک کوتاه