مجازات حبس تعزیری برای عاملین کشتار غیرمجاز دام در دزفول
رئیس اداره دامپزشکی دزفول گفت: بازرسین این اداره در حین بازرسیهای ادواری از مراکز عرضه گوشت قرمز مقادیری گوشت گوسفند و گاو تازه بدون مهر و لیبل دامپزشکی در دو واحد قصابی کشف و ضبط نمودند.
به گزارش خبرگزاری فارس، محسن ورجاوند با اعلام این خبر اظهار کرد: بازرسین این اداره در حین بازرسیهای ادواری از مراکز عرضه گوشت قرمز مقادیری گوشت گوسفند و گاو تازه بدون مهر و لیبل دامپزشکی در دو واحد قصابی کشف و ضبط نمودند.
افزود: متصدی متخلف با تنظیم شکوایه مبنی بر تهدید علیه بهداشت عمومی جامعه به دادستانی شهرستان معرفی و به یک سال حبس و نه میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
رئیس اداره دامپزشکی دزفول بیان کرد: شهروندان محترم باید توجه داشته باشند کلیه فرآورده خام دامی تازه و منجمد را از مراکز مجاز تهیه نمایند. هنگام خرید گوشت حتماً به مهر و لیبل آبیرنگ لاشه دقت کنند و در صورت عدم مشاهده این دو علامت مراتب را به اداره دامپزشکی دزفول اطلاع دهند.
نظر دهید