نظارت بهداشتی دامپزشکی قوچان بر کشتار 1 میلیون و 307 هزار و 627 قطعه مرغ و استحصال 2 میلیون و 614 هزار و 13 کیلوگرم گوشت سالم در سه ماهه اول سال جا
روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان: دامپزشکی قوچان در سه ماهه ابتدایی سال جاری بر کشتار 1307627 قطعه مرغ نظارت بهداشتی و شرعی داشته است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان گفت:در کشتارگاه های طیور، مسئولین فنی بهداشتی و همچنین ناظرین ذبح شرعی به عنوان نمایندگان دامپزشکی به صورت دائم بر کلیه مراحل ذبح و سلامت لاشه ها و کیفیت استحصال گوشت مرغ نظارت دارند.
دکتر محمد احمدی در ادامه افزود: نظارت های بهداشتی شامل کنترل بهداشتی خودروهای حمل طیور زنده، بازرسی بهداشتی قبل و پس از کشتار، کنترل بهداشتی خطوط تولید و محیط کشتارگاه همچنین نظارت بهداشتی بر سالن های قطعه بندی وبسته بندی، سردخانه ها و خودروهای سردخانه دار است.
وی در پایان بیان کرد: در سه ماهه ابتدایی سال جاری، با نظارت کارشناسان دامپزشکی 1 میلیون و 307 هزار و 627 قطعه مرغ در کشتارگاه طیور شهرستان کشتار شده است که از این محل مقدار 2 میلیون و 614 هزار و 13 کیلوگرم گوشت سالم استحصال شده است.
نظر دهید