نظارت دامپزشکی کاشمر بر خروج بیش از 1 هزار و 730 تن تخم مرغ خوراکی مازاد بر نیاز این شهرستان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان کاشمر از ابتدای سال جاری بیش از 1 هزار و 730 تن تخم مرغ خوراکی مازاد بر نیاز مصرف طی صدور بیش از 700 فقره مجوز به به شهرستان های استان و همچنین کل کشور صادر شده است .
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشمرگفت: دامپزشکی تنها مرجع صادر کننده مجوز حمل بهداشتی این فرآورده خام دامی در کشور است که این کار نیز در چارچوب ضوابط و دستورالعمل های خاصی که از سوی سازمان دامپزشکی کشور مصوب شده است انجام می شود.
دکتر خانزاده اظهار داشت: تخم مرغ یک ماده غذایی بی نظیر و سرشار از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است و کلیه تخم مرغ های تولیدی باید دارای تاریخ تولید و انقضاء باشد و از شهروندان درخواست می شود در هنگام خرید این فرآورده خام دامی، این موضوع را دقت نمایند .
وی افزود : در همین راستا از ابتدای سال تا کنون730 تن تخم مرغ خوراکی تولید شده در مرغداری های شهرستان پس از بررسی و صدور مجوز بهداشتی- قرنطینه ای به شهرستانهای استان و بیش از 1 هزار تن به سایر نقاط کشور حمل شده است.
مهندس حسین ورنیا، کارشناس مسئول واحد نظارت شبکه دامپزشکی کاشمر نیز رعایت موارد ذیل را به شهروندان توصیه نمود.
- تخم مرغ بایستی پوسته تمیز، سالم و بدون ترک خوردگی باشد.
- تخم مرغ را بعد از خرید در یخچال با دمای 4 درجه سانتی گراد نگهداری نمایید و از نگهداری آن در دمای محیط برای مدت طولانی پرهیز نمایید.
- برای پیشگیری و از بین رفتن سالمونلا تخم مرغ باید کاملا پخته شود.
- قبل از خرید به نشانه گذاری تخم مرغ شامل تاریخ تولید و انقضا توجه نموده و از مصرف تخم مرغ کهنه خودداری نمایید.
نظر دهید