مرکز استراتژیک نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی سپاد مشهد، تحت نظارت دقیق کارشناسان دامپزشکی قرار دارد
رئیس شبکه دامپزشکی مشهد گفت: ، بازار سپاد که از قطب های مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خامی دامی در این شهرستان است علاوه بر اینکه تحت نظارت بهداشتی همکاران بخش خصوصی قرار دارد ، بصورت مستمر توسط کارشناسان بخش دولتی نیز پایش و رصد می شود.
دکتر محمدسیاح گفت : در راستای حفظ سلامت عمومی و ارتقاء ایمنی غذایی ،کارشناسان شبکه دامپزشکی مشهد با انجام گشت های نظارتی و بازرسی های فشرده ، مراکز بسته بندی ، سردخانه های نگهداری و توزیع و واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی را در این بازار بصورت دقیق مورد بررسی قرار می دهند.
وی گفت: این بازرسی ها با هدف اطمینان از رعایت اصول بهداشتی ،کنترل شرایط نگهداری ، انطباق فرآورده ها با تاریخ تولید و انقضاء ، جلوگیری از عرضه محصولات غیر مجاز یا فاقد مجوزهای قانونی صورت می گیرد.کارشناسان در این بازدیدها ضمن بررسی کامل شرایط سردخانه ها ، نحوه ی انتقال و توزیع گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی و سایر فرآورده های خام دامی را نیز رصد می کنند.
دکتر سیاح اظهار داشت : طی این بازرسی ها موارد تخلف شامل عدم رعایت شرایط دمایی نگهداری، عرضه گوشت بدون برچسب بهداشتی و نگهداری نامناسب فرآورده ها و.. پس از تنظیم صورتجلسه به مراجع قضایی ارجاع داده میشود.
دکتر سیاح با اشاره به اینکه بیش از 20 مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی در بازار سپاد در حال فعالیت هستند گفت : بازرسی های دوره ای و سرزده کارشناسان دامپزشکی در این مرکز ادامه خواهد داشت تا ضمن تامین سلامت مصرف کنندگان اعتماد عمومی نسبت به محصولات عرضه شده تحت نظارت دامپزشکی افزایش یابد.