نظارت بر بیش از 416 هزار قطعه جوجه ریزی مرغ گوشتی از ابتدای سال در شهرستان طرقبه شاندیز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ میزان 416 هزار و 500 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی شهرستان از ابتدای سال جاری انجام گرفته است.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/2023/Jul/03/1_2_crop.jpg)
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی اظهار داشت؛ نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی شروع میشود و تا عرضه در بازارهای مصرف ادامه می یابد.
وی افزود: در این نظارتها بر اساس شیوهنامه و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور، عواملی که باعث بروز مخاطرات بهداشتی میشوند، مورد شناسایی و بررسی قرار میگیرند و جهت کنترل عوامل تهدید کننده بهداشت عمومی و امنیت غذایی، اقدامات لازم صورت میپذیرد.
قدرتی ادامه داد: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران که مبتنی بر دستورالعملهای سازمان دامپزشکی است سبب ممانعت از بروز بیماریهای فراگیر و یا بیماری های با تلفات بالا در سطح مرغداریها می گردد و زمینه را برای ارتقای سطح تولید و استحصال گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرفکنندگان فراهم میکند.