نظارت مشترک دامپزشکی سبزوار بر رستورانها و مجتمعهای بینراهی / سلامت مسافران خط قرمز ماست
دکتر براتالله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار از اجرای گشت مشترک نظارتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در واحدهای پذیرایی، رستورانها و مجتمعهای بینراهی در مسیرهای اصلی شهرستان خبر داد.

وی، اظهار داشت: این گشت مشترک با حضور نمایندگانی از فرمانداری، نیروی انتظامی (اماکن)، مرکز بهداشت، میراث فرهنگی، اداره صمت (صنعت، معدن و تجارت)، شرکت نفت و شبکه دامپزشکی با هدف ارتقاء نظارتهای بهداشتی، صیانت از حقوق مصرفکنندگان و پیشگیری از عرضه مواد غذایی غیربهداشتی برگزار شد.
زیدآبادی، با اشاره به وظایف دامپزشکی در نظارت بر فرآوردههای خام دامی گفت: در این بازدیدها، نحوه نگهداری، منبع تأمین و شرایط بهداشتی فرآوردههایی مانند: گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخممرغ و لبنیات سنتی بررسی و نمونههایی نیز برای آزمایش ارسال شد.
وی، افزود: یکی از نگرانیهای جدی ما، عرضه غیرمجاز و غیربهداشتی فرآوردههای تاریخ گذشته و غیربهداشتی و نگهداری نامناسب مواد پروتئینی در یخچالهای غیراستاندارد است که در صورت مشاهده، برابر مقررات برخورد قانونی انجام خواهد شد.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، در ادامه گفت: سلامت غذایی مسافران و شهروندان تنها با همکاری همه دستگاههای اجرایی ممکن است. این گشتهای مشترک، نماد همافزایی بین دستگاهی برای حفظ سلامت جامعه است و قطعاً تداوم خواهد یافت.
او، در پایان از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا نگهداری غیربهداشتی مواد غذایی، موارد را از طریق سامانه ۱۵۱۲ یا مراجعه حضوری به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.