چهارشنبه 06 خرداد 1405

flag
  • 1405/02/23 - 10:48
  • تعداد بازدید : 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رییس دامپزشکی طرقبه شاندیز؛

وجود لاشه فاقد هویت در قصابی ها، در زمره کشتار غیرمجاز محسوب می شود

رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز با بیان اینکه لاشه دام ها باید دارای لیبل و مهر دامپزشکی باشند، گفت: لاشه فاقد نشانه های بهداشتی در قصابی ها فاقد هویت محسوب شده و متخلف تحت عنوان کشتار غیرمجاز مورد پیگرد قضایی قرار می گیرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، دکتر"علیرضا قدرتی" از انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به عنوان یکی از مهمترین تبعات بهداشتی کشتار غیر مجاز دام نامبرد و افزود: این تخلف تهدید علیه بهداشت عمومی است که مخاطرات جدی برای سلامت متخلف و مصرف کنندگان دارد. 

این مقام مسئول تاکید کرد: گوشت استحصالی حاصل از کشتار دام خارج از کشتارگاه در شرایط مناسب بهداشتی و دمایی نگهداری نمی شود، از این رو توصیه می شود شهروندان از خرید گوشت های فاقد لیبل و مهر بهداشتی دامپزشکی خودداری کنند. 

  • گروه خبری : اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 353875
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور