• 1402/02/04 - 09:23
  • تعداد بازدید : 298
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با نظارت دامپزشکی بر کشتارگاه های طیور استان طی اجرای طرح تشدید نظارت ها در نوروز و ماه رمضان؛

17 هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شد

در پی اجرای طرح تشدید نظارت های دامپزشکی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، در خراسان رضوی با نظارت دامپزشکی استان بر کشتارگاه های طیور، بیش از 17 هزار و 500 تن گوشت مرغ از ذبح بیش از 8 میلیون و 800 هزار قطعه طیور استحصال شد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر اظهار داشت: طی مدت اجرای این طرح و تا پایان آن در کشتارگاه های طیور استان، بیش از 68 هزار لاشه طیور ذبح شده به وزن 56 تن ضبط و از ورود ابن میزان به بازار مصرف جلوگیری شده است.

دکتر محمود قربان زاده، میزان کشتار دام در کشتارگاه های استان را نیز طی مدت اجرای طرح یادشده 148 هزار راس دام سبک و سنگین دانست و افزود: از این میزان دام کشتارشده، بیش از 6000 تن گوشت قرمز روانه بازار مصرف شده است.

یادآور می گردد با توجه به اهمیت گزارش‌های مردمی در کشف و ضبط موارد غیر مجاز و نیز ارتقای سطح بهداشت عمومی، روابط عمومی دامپزشکی استان از کلیه شهروندان درخواست کرد تا در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(مرکز پیام اداره کل)، سامانه پیامکی 300001512 و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان در میان بگذارند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 300424
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه