طی نظارت دامپزشکی بر کشتارگاه های دام و طیور استان در اجرای طرح نوروزی تا کنون؛
2000 تن گوشت قرمز و 4300 تن گوشت مرغ تولید شد
از آغاز اجرای طرح نوروزی دامپزشکی در خراسان رضوی و نظارت این مجموعه بر کشتارگاه های دام و طیور، نزدیک به 2000 تن گوشت قرمز و 4300 تن گوشت مرغ تولید شد.
مدیر کُل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این خبر اظهار داشت: طی مدت اجرای این طرح و تا روز گذشته، تعداد طیور کشتار شده در کشتارگاه های طیور استان 2 میلیون و 295 هزار قطعه بوده و تعداد دام کشتار شده در کشتارگاه های دام خراسان رضوی بیش از 52 هزار راس بوده است.
دکتر جواد اعلمی اظهار داشت: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده و در جهت ارائه خدمات بهداشتی مناسب و تامین امنیت غذایی زائران و مجاوران آستان ملائک پاسبان رضوی، کلیه کشتارگاه های دام و طیور استان در ایام تعطیلات نوروزی فعال بوده و تمامی محصولات این مراکز با نظارت کارشناسان دامپزشکی استان وارد چرخه مصرف خواهد شد.
یادآور می گردد با توجه به اهمیت گزارشهای مردمی در کشف و ضبط موارد غیر مجاز و نیز ارتقای سطح بهداشت عمومی، روابط عمومی دامپزشکی استان از کلیه شهروندان درخواست نموده تا در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(مرکز پیام اداره کل) و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان در میان گذاشته و یا از طریق پیام رسان سروش به آدرس @dampezeshkirazavi پیام های خود را ارسال کنند.
نظر دهید