با نظارت دامپزشکی بر کشتارگاه های دام و طیور استان در دهه اول اجرای طرح نوروزی؛
6300 تن گوشت مرغ و 2800 تن گوشت قرمز در خراسان رضوی تولید شد
از آغاز اجرای طرح نوروزی دامپزشکی در خراسان رضوی و نظارت این مجموعه بر کشتارگاه های طیور، بیش از 6300 تن گوشت مرغ از ذبح بیش از 3 میلیون و 390 هزار قطعه طیور استحصال شد.
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به استقبال زائران و مجاوران حریم مقدس رضوی از مصرف گوشت مرغ طی ایام نوروز و حساسیت این فراورده خام دامی و با توجه به نظارت های انجام شده در تمامی کشتارگاه های طیور استان طی مدت یاد شده 32 هزار قطعه از لاشه های طیور کشتارشده نیز به دلیل غیربهداشتی بودن از چرخه مصرف حذف شده است.
دکتر جواد اعلمی اظهار داشت: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده و در جهت ارائه خدمات بهداشتی مناسب و تامین امنیت غذایی زائران و مجاوران آستان ملائک پاسبان رضوی، کلیه کشتارگاه های دام و طیور استان در ایام تعطیلات نوروزی فعال بوده و تمامی محصولات این مراکز با نظارت کارشناسان دامپزشکی استان وارد چرخه مصرف خواهد شد.
اعلمی گفت: در همین مدت و با نظارت کارشناسان دامپزشکی در استان، 2800 تن گوشت قرمز بهداشتی نیز در کشتارگاه های دام استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
وی، با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی توسط دستفروشان، اظهار داشت: با کلیه افرادی که به صورت دست فروش و بدون هویت در حاشیه جادهها، سطح شهر مشهد و بویژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غیر مجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، ماهی، کله پاچه، جگر و ... نمایند بطور جدی برخورد شده و پس از تشکیل پرونده برای متهمان، مراتب جهت رسیدگی به دستگاه قضایی تسلیم و پی گیری خواهد شد.
اعلمی از کلیه شهروندان درخواست نمود، در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(مرکز پیام اداره کل) و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذاشته و در این راه از سامانه پیام کوتاه روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان به شماره 300001512 نیز بهره مند شوند.