• 1403/10/27 - 11:38
  • تعداد بازدید : 134
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس شبکه دامپزشکی مشهد اعلام کرد:

آمادگی تیم های واکنش سریع دامپزشکی مشهد به منظور برخورد با رخداد احتمالی بیماری های دامی در شهرستان

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد سیاح رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: هماهنگی کامل همکاران بخش خصوصی و دولتی به منظور رصد بیماری ها و گزارش سریع موارد مشکوک به بیماری و آمادگی تیم های واکنش سریع در رخداد احتمالی بیماری ها در سطح شهرستان ایجاد شده است.

سیاح افزود: پوشش مناسب واکسیناسیون دام ها علیه بیماری های تب برفکی، برسلوز، آبله و ... و همپنین پایش مستمر و مراقب فعال این بیماری ها نیز در واحدهای اپیدمیولوژیک دامی شهرستان صورت پذیرفته است. 

وی گفت: دوره‌های آموزشی_ترویجی مستمر و آموزش چهره به چهره توسط کارشناسان‌ این شبکه درباره راه‌ های کنترل و پیشگیری از بیماری ها در ارتقای سطح آگاهی دامداران نیز موثر بوده است.

سیاح تصریح کرد: رعایت اصول قرنطینه ای و امنیت زیستی، جلوگیری از ورود افراد متفرقه به واحد دامداری، استفاده از حوضچه ضد عفونی در ابتدای درب ورودی دامداری، عدم خرید دام بدون گواهی بهداشتی دامپزشکی، ضد عفونی خودروهای حمل خوراک دام و حمل دام، واکسیناسیون به موقع دام‌ها، از جمله مواردی است که دامداران باید به آن توجه ویژه داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 332323
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه