آموزش چهره به چهره سرآشپزان و متصدیان آشپزخانه های رستوران ها و هتل ها در شهرستان مشهد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: کارشناسان بهداشتی این شبکه در اجرای بازرسی ها و گشت های کنترلی خود از رستوران ها و هتل های سطح شهرستان اقدام به آموزش چهره به چهره سرآشپزان و متصدیان آشپزخانه های واحدهای فوق می نمایند.

دکتر محمد سیاح، با اعلام این خبر افزود: آموزش، جایگاه ارزشمندی در ارتقاء سطح بهداشت و ایمنی غذایی شهروندان داشته، بطوریکه در حوزه فرآورده های خام دامی عدم اطلاع متصدیان شاغل در مراکز، از استانداردها و اصول مراقبت و نگهداری فرآورده های خام دامی، منجر به کاهش کیفیت بهداشتی و مخاطره در بهداشت فرآورده های موجود می گردد.
وی، با اشاره به اینکه بیش از دو هزار واحد اقامتی و پذیرایی در سطح شهرستان فعالیت می نمایند، از فعالان در این صنعت خواست؛ با برگزاری دوره های آموزشی ترویجی در حوزه بهداشت فرآورده های خام دامی، کارکنان شاغل در حوزه تامین، نگهداری و پخت غذا در مجموعه خود را با اطلاعات بهداشتی دامپزشکی مورد نیاز ، آشنا نمایند.