اجرای طرح ارزیابی و درجه بندی مراکز عرضه مواد پروتئینی در گناباد
طرح ارزیابی و درجه بندی کیفی مراکز عرضه مواد پروتئینی در دستور کار این اداره قرار گرفت.
رئیس شبکه دامپزشکی گناباد بیان نمود: در این طرح که در راستای ارتقاء و بهبود بهداشت عمومی و رعایت حقوق مصرف کنندگان در حوزه عرضه وتوزیع فرآورده های خام دامی و مواد پروتئینی سالم صورت می گیرد ،مراکز عرضه مواد پروتئینی شهرستان علی الخصوص قصابی ها و مراکز عرضه فراورده های خام دامی – رستوران ها و مراکز غذای آماده شهرستان، مورد ارزیابی و درجه بندی قرار خواهند گرفت تا از این طریف مصرف کنندگان به راحتی و با سرعت به نتایج ارزیابی واقعی و منطقی مزبور دسترسی داشته باشند.
دکتر فردین حسین زاده اظهار داشت: در انجام ارزیابی های مستمر و دوره ای این مراکز علاوه بر سوابق تخلفات بهداشتی قبلی ،قطعا از نظرات سایر دستگاههای ذیربط مانند مراکز بهداشت شهرستان و اتحادیه های صنفی مربوطه نیز استفاده می شود تا نتایج ارزشیابی دقیق تری حاصل شود.
وی افزود: بحث تامین مواد اولیه مورد نیاز مراکز اشاره شده از منابع معتبر و مسیرهای مجاز و طی گواهی های حمل بهداشتی قرنطینه ای ،بررسی هویت مواد اولیه دپو شده در رستوران ها و غذاخوری ها ونیز شرایط نگهداری آنها از اهم شاخص های موثر در ارزیابی های صورت گرفته می باشد.
دکتر حسین زاده از همشهریان خواست همواره اقلام پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه نموده و به شناسنامه بهداشتی محصولات توجه کافی داشته باشند.