چهارشنبه 18 شهریور 1405

flag
  • 1405/05/17 - 08:27
  • تعداد بازدید : 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح واکسیناسیون فراگیر بروسلوز دام سبک در سطح شهرستان مشهد

روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد از انجام عملیات اجرایی طرح واکسیناسیون فراگیر بروسلوز دام سبک (PVM) درسطح شهرستان مشهد خبر داد.

دکتر علی اکبر دلیرصحرایی افزود: بیماری تب مالت بیماری مشترک  انسان و دام بوده که کنترل و پیشگیری این بیماری در دام های سبک و سنگین از طریق واکسیناسیون بروسلوز انجام می پذیرد.

 

او انجام تست و کشتار دام های سنگین صنعتی را در صورت مثبت بودن نتایج آزمایشگاهی تست اخذ شده از جمله اقدامات این شبکه عنوان کرد و گفت: رعایت ضوابط بهداشتی توسط شهروندان بویژه عدم مصرف شیر خام و فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه، می تواند در کنترل بیماری تب مالت در جمعیت انسانی موثر باشد. 

 

دلیرصحرایی در ادامه اشاره کرد : مراحل اجرایی طرح pvm شامل : شناسایی و معرفی گله های واجد شرایط ، اخذ تعهد همکاری مالک دام ، پلاک گذاری و نمونه برداری از دام ها قبل از انجام واکسیناسیون ، ارسال نمونه ها به استان ، برنامه ریزی و نمونه برداری در روزهای 30 و 90  بعد از انجام واکسیناسیون و ثبت عملیات در سامانه های دامپزشکی می باشد.

 

وی بیان نمود : تعداد 6 گله در 6 روستای شهرستان بصورت پراکنده، در اجرای طرح ارزیابی واکسن بروسلوز مشارکت داشته که در مجموع تعداد قریب به 250 نمونه اخذ و تحت انجام آزمایشات مربوطه قرار خواهند گرفت.

 

  • گروه خبری : اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 357371
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور