افزایش بیش از یک ملیون و دویست هزار قطعه جوجه ریزی نسبت به سال گذشته در مرغداریهای گوشتی تربت حیدریه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه گفت: با نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی و در راستای تولید گوشت سفید مورد نیاز شهروندان عزیز از اول سال تا کنون 5 ملیون و 536 هزارقطعه جوجه در واحدهای پرورشی شهرستان، جوجه ریزی صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه،امسال یک ملیون و 264 هزار قطعه بیشتر از سال قبل در شهرستان اتفاق افتاده است.دکتر سیدین، نظارت بر جوجه ریزی در واحدهای پرورشی را از اقدامات اساسی و فعالیت های حیاتی دامپزشکی عنوان کرد و افزود: ارائه الگوهای صحیح آماده سازی بستر برای ورود جوجه های یکروزه،برنامه ریزی واکسیناسیون های مورد نیاز بر اساس کارت بهداشتی ارائه شده از سوی مراکز مرغ مادر و مدیریت صحیح پرورش از جمله اقداماتی است که کارشناسان دامپزشکی در هنگام جوجه ریزی به صاحبان این صنعت ارائه می دهند. وی احیای مرغداری های بدون پروانه و حمایت های جهاد کشاورزی را از عمده دلایل افزایش جوجه ریزی عنوان کردند.
رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه افزود: تامین بهداشت و ارتقای شاخص های تولید یکی از اهداف اصلی سازمان دامپزشکی کشور در حوزه پرورش طیور می باشد.