دامپزشکی طرقبه شاندیز :
الزام کشتار دام های نذری در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، گفت: ذبح دام های نذری باید در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی انجام شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، دکتر "علیرضا قدرتی" با تقدیر از اجرای سنت حسنه و خدا پسندانه خیران و نیکوکاران در تامین گوشت برای نیازمندان و مراکز تحت پوشش بهزیستی، افزود: باتوجه به مخاطرات بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و جلوگیری از آلودگی های ثانویه، این کار خیرخواهانه باید در کشتارگاه دام و تحت نظارت دامپزشکی انجام و گوشت استحصالی به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد نگهداری تا گوشت علیه عوامل بیماریزا سالم سازی شود.
وی، اذعان کرد: باتوجه به فصل گرما و افزایش خطر انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، از خیران و نیکوکاران درخواست داریم در کنار فعالیت های خدا پسندانه مباحث بهداشتی را رعایت کنند.