دوشنبه 16 شهریور 1405

flag
  • 1405/06/15 - 07:18
  • تعداد بازدید : 10
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با نظارت های بهداشتی دامپزشکی،

انجام بیش از یک میلیون و 600 هزار قطعه جوجه ریزی در شهرستان تایباد

حسن آذریان، رئیس شبکه دامپزشکی تایباد گفت: در صنعت طیور این شهرستان تا نیمه شهریور ۱۴۰۵ تاکنون بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده که روندی پایدار و مشابه سال گذشته دارد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی، شهرستان مرزی تایباد با تکیه بر توان تولیدکنندگان و نوسازی زیرساخت ها، جایگاه خود را در امنیت غذایی منطقه تثبیت کرده است. 

 

رئیس شبکه دامپزشکی تایباد با تأکید بر رشد بهره وری در این صنعت خاطرنشان کرد: مرغداران تایبادی با نوسازی تجهیزات و بدون احداث واحد جدید، موفق شده اند ظرفیت هر دوره جوجه ریزی را از ۸۱۶ هزار قطعه به ۸۶۶ هزار قطعه افزایش دهند که نشان از پیشرفت چشمگیر فناوری و بهره وری در این حوزه دارد. 

 

آذریان در خصوص تأمین نیاز منطقه گفت: علاوه بر تأمین کامل نیاز روزانه مردم شهرستان (بیش از ۱۲ تن)، مازاد تولید به سایر شهرستان ها و مرکز استان ارسال میگردد. 

  • گروه خبری : اداره شهرستان تایباد
  • کد خبر : 358495
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور