بازدید از اولین کارگاه قطعه بندی گوشت و مرغ در حال احداث در شهرستان قوچان
روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، از بازرسی و نظارت عالیه کارشناس اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، به همراه مسئول و کارشناسان شبکه دامپزشکی قوچان، از اولین کارگاه قطعه بندی گوشت سفید و قرمز در حال احداث شهرستان، خبر داد.
دکتر حامد شمس، رئیس شبکه دامپزشکی قوچان، با اشاره به اهمیت سلامت گوشت و مرغ مصرفی و نظارت دقیق دامپزشکی، گفت: کارگاه های های بسته بندی گوشت و مرغ دارای پروانه بهداشتی، بهره برداری از دامپزشکی بوده و تحت نظارت مستمر دامپزشکی، فعالیت می کنند.
شمس، در ادامه گفت، فقدان این نوع کارگاه قطعه بندی، یکی از معضلات و کمبود های شهرستان محسوب می شد که با راه اندازی این مجموعه در آینده ای نزدیک در یکی از فروشگاه ها و هایپر مارکت های سطح شهر، دسترسی عموم همشهریان را به این فراورده های خام دامی آسان خواهد کرد.
وی، در انتها، گفت: یک نفر دکتر دامپزشک، به عنوان مسئول فنی بهداشتی، در این مراکز بر امر قطعه بندی و بسته بندی فرآورده های گوشتی (اعم از سفید و قرمز) نظارت مستمر دارند که ضامن سلامتی تولید و بسته بندی فراورده های خام طعم دار نظیر جوجه زعفرانی، گوشت های قطعه بندی و... است.