بازدید مستمر کارشناسان دامپزشکی شهرستان طرقبه و شاندیز از مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی
کارشناسان دامپزشکی شهرستان طرقبه و شاندیز، بصورت مستمر، از مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی بازدید می نمایند.
_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی طرقبه شاندیز، کارشناسان نظارت شبکه، به صورت مستمر از مراکز بسته بندی انواع فرآورده های خام دامی بازدید و نظارت بر رعایت الزامات بهداشتی و تولید محصول سالم دارند.
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه گفت: در تمامی مراکز بسته بندی گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، پای مرغ، عسل و غیره، یک نفر دکتر دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی حضور فعال دارد و بر تمامی مراحل تهیه، فرآوری، بسته بندی و عرضه انواع فرآورده خام دامی، کنترل و نظارت دارد و کارشناسان ما نیز با بازدید های روتین و سرزده از مراکز بر این امر نظارت می کنند.
وی افزود: در تمامی این بازدید ها نواقص بهداشتی به مدیریت و مسئول فنی واحد ابلاغ، و مهلت زمانی محدود جهت رفع نواقص داده می شود.
قدرتی در پایان اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از 400 بازدید نظارتی از مراکز بسته بندی در شهرستان انجام گرفته و میزان 5852 کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد و غیر بهداشتی ضبط و با اخذ دستور مقام قضایی معدوم و از چرخه مصرف خارج شده است.