بازدید کارشناس عالی نظارت اداره کل و رئیس شبکه دامپزشکی از کشتارگاه طیور کاشمر
در راستای ارتقاء کیفیت فراورده خام دامی سالم برای شهروندان، دکتر براتی کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و فراورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی در معیت رئیس و مسئول نظارت شبکه دامپزشکی کاشمر از کشتارگاه طیور این شهرستان بازدید نمودند.
رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر با اعلام این خبر گفت: در این بازدید کارشناسان کلیه مراحل کشتار طیور و نحوه فعالیت مسئولین فنی با هدف اطمینان از رعایت پروتکل های بهداشتی در کشتارگاه و رسیدن فراورده خام دامی سالم به شهروندان را مورد بررسی قرار دادند و خواستار توجه جدی مسئولین فنی بهداشتی و همچنین مسئول کشتارگاه بر حفظ زنجیره بهداشتی تولید و توزیع مرغ شدند.
دکتر خانزاده تصریح کرد: با توجه به نقش کشتارگاه های طیور در تأمین سلامت جامعه و شهروندان، بازدید سرزده از کشتارگاه طیور به طور مستمر انجام و وضعیت بهداشتی و رعایت دستورالعمل های دامپزشکی در راستای حفظ سلامت شهروندان مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با اشاره به رسالت دامپزشکی مبنی بر تأمین فراورده خام دامی سالم برای شهروندان گفت: با هدف بررسی کیفیت گوشت مرغ استحصالی، نظارت کامل بر روند بهداشتی کشتار مرغ توسط ناظرین بهداشتی حاضر در کشتارگاه انجام و همچنین رعایت دستورالعمل های دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی در کشتارگاه ها مورد بررسی قرار می گیرد.
وی تأمین فراورده خام دامی با کیفیت بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان را از مهمترین اهداف دامپزشکی برشمرد و گفت: پروسه کشتار تا توزیع مرغ شامل: گرفتن مجوز بهداشتی حمل توسط مرغدار و صدور آن برای خودروهای واجد شرایط و بررسی محمولهها تا کشتارگاه و تخلیه در محل کشتارگاه، نظارت های بهداشتی و شرعی بر کلیه مراحل کشتار و بسته بندی، بارگیری مرغ استحصالی و توزیع می باشد که همگی تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی می باشد و با توجه به آنکه حفظ سلامت شهروندان خط قرمز دامپزشکی می باشد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی برخورد جدی با افراد خاطی صورت می گیرد.
در پایان دکتر براتی، ناظر عالی کشتارگاههای استان ضمن اجرای ممیزی در کشتارگاه و اعلام نواقص به مدیرعامل خواستار برطرف نمودن آنها زیر نظر شبکه دامپزشکی شد.
نظر دهید