شنبه 14 شهریور 1405

flag
  • 1405/05/14 - 07:39
  • تعداد بازدید : 10
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برنامه های ایمن سازی جمعیت دام های سبک و سنگین طرقبه شاندیز تشریح شد

واکسیناسیون دام های کوچک و بزرگ طرقبه شاندیز علیه بیماری های دامی و بیماری های مشترک با انسان واکسینه شدند.

"علیرضا قدرتی" رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: از ابتدای سالجاری بیش از ۱۵۰ هزار نوبت سر تزریق واکسن به دام های کوچک و بزرگ توسط دامپزشکی در دو بخش دولتی و خصوصی شهرستان طرقبه شاندیز انجام گرفته است.

 

وی افزود: این شهرستان، با توجه به حجم ورود گردشگر و مسافر، حساسیت بیشتری را در بحث بهداشت عمومی و حفظ و سلامت فرآورده های خام دامی طلب می کند و تلاش داریم در برابر تهدیدات گسترده عوامل بیماریزا برای جمعیت دامی شهرستان، واکسیناسیون دامی را به صورت کامل و رایگان انجام دهیم.

 

"علیرضا قدرتی" با اشاره به اینکه دامپزشکی طرقبه شاندیز فعالیت های پیشگیرانه ای در بهداشت و سلامت صنعت دام، طیور، زنبورعسل، آبزیان و کرم ابریشم داشته است ادامه داد: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۱۵۰ هزار دز واکسن علیه بیماری های مختلف از جمله آبله، تب برفکی، طاعون نشخوار کنندگان کوچک، لامپی اسکین، بروسلوز و شاربن با مشارکت بخش خصوصی به دام های سبک و سنگین شهرستان تزریق شده است. 

  • گروه خبری : اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 357297
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور