• 1403/02/19 - 10:27
  • تعداد بازدید : 126
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در موسسه صنعتی گوشت مشهد

دوره آموزشی پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو، در موسسه صنعتی گوشت مشهد برگزار شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: هر ساله با شروع فصل گرما و آغاز فعالیت و تکثیر کنه ها و احتمال افزایش رخداد بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، برگزاری کلاس های آموزشی به منظور ارتقاء سطح دانش افراد در معرض خطر در دستور کار دامپزشکی قرار می گیرد. لذا از آنجایی که کشتارگاه های دام یکی از مناطق با ریسک بالا بوده و می تواند محل انتقال این بیماری باشد، کلاس آموزشی و ترویجی روش های پیشگیری از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با محوریت ایمنی در محیط کار، در محل موسسه صنعتی گوشت مشهد جهت پرسنل خط کشتار و واحد های بسته بندی برگزار گردید.

دکتر محمد سیاح، تصریح کرد: در این کلاس آموزشی تاکید گردید پرسنل ضمن استفاده از وسایل حفاظت شخصی از قبیل دستکش، ماسک، چکمه، لباس کار مناسب و ... ، از خوردن و آشامیدن در محیط کشتارگاه اکیدا خودداری نموده، همچنین پیش از آغاز کار از عدم وجود خراش و جراحت پوستی روی دست و صورت اطمینان حاصل نموده و یا مدیریت بهداشتی نمایند، زیرا وجود یک خراش کوچک بر روی پوست، راه ورود هرگونه آلودگی را به بدن افراد تسهیل می نماید.

وی، همچنین تاکید نمود : کارکنان کشتارگاه ، دامداران و دامپزشکان بویژه کلینسین ها و بطور کلی افرادی که با دام و فرآورده های خام دامی سروکار دارند، در صورت بروز هرگونه زخم یا جراحت جلدی حین کار و یا بروز علائم بالینی مربوط به بیماری، بایستی ضرورتا به مراکز درمانی مراجعه نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 318983
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه