برگزاری همایش آموزشی بهداشت گوشت و سلامت فرآورده های خام دامی در هتل پارس مشهد
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از برگزاری دوره آموزشی بهداشت گوشت و سلامت فرآورده های خام دامی ویژه اعضای محترم اتحادیه هتل داران استان خراسان رضوی در محل سالن همایش هتل پارس شهرستان مشهد خبر داد.

دکتر شهرام کرباسی، مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد هدف از برگزاری این دوره های آموزشی را ارتقای سطح دانش بهداشتی و آگاهی های تخصصی اعضای اتحادیه هتل داران استان خراسان رضوی عنوان کرد و افزود: در این دوره آموزشی که با همکاری ریاست محترم اتحادیه هتل داران استان برگزار شد، نحوه تحویل گیری و تشخیص سلامت گوشت و شیوه های نگهداری استاندارد و آماده سازی صحیح انواع فرآورده های خام دامی مورد تدریس قرار گرفت.
این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: در این دوره آموزشی یکروزه که در محل سالن همایش هتل پارس شهرستان مشهد برگزار شد، بیش از 250 فراگیر آخرین متدها و روش های اصولی بهداشت گوشت را فراگرفتند.
نظر دهید