چهارشنبه 06 خرداد 1405

flag
  • 1405/01/26 - 09:59
  • تعداد بازدید : 11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خوشاب با محوریت بیماری هاری

روابط عمومی شبکه دامپزشکی خوشاب از برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان با محوریت بیماری هاری خبر داد.

محمود ترخاصی، رئیس شبکه دامپزشکی خوشاب گفت: بیماری مهلک و مشترک بین انسان و دام هاری، کشنده اما قابل پیشگیری است.

وی در ادامه از سایر دستگاه های بین بخشی و مرتبط با پیشگیری و کنترل بیماری هاری درخواست نمود: بر اساس دستورالعمل ها و شیوه نامه های ابلاغی در کنترل و پیشگیری بیماری هاری مشارکت و همکاری داشته باشند. 

ترخاصی گفت: شبکه دامپزشکی در راستای پیشگیری از بروز بیماری هاری ۱۴۱۳ قلاده سگ گله و نگهبان را در سال ۱۴۰۴ بصورت صد درصد رایگان واکسینه نموده و این واکسیناسیون مستمرا" ادامه دارد.

این مقام مسئول یادآور شد: باعنایت به بررسی های بعمل آمده حصار کشی مناسب دامداری ها،آگاه سازی دامداران و کشاورزان ،پایش محیط زیست ،ساماندهی سگ های بلاصاحب و همکاری با شبکه دامپزشکی در راستای واکسیناسیون سگ های گله و نگهبان را از مهمترین راه های پیشگیری از بروز بیماری هاری دانست 

  • گروه خبری : اداره شهرستان خوشاب
  • کد خبر : 352852
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور