• 1402/09/12 - 10:11
  • تعداد بازدید : 374
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در شهرستان نیشابور

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور، کلاس آموزشی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در یکی از روستاهای شهرستان برگزار شد.

این کلاس آموزشی که در ادامه رزمایش پدافند زیستی کانون فرضی بیماری تب کریمه کنگو در روستای بشرآباد برگزار شد، با استقبال خوب و پرشور اهالی و دامداران همراه بود و فراگیران با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، روش های انتقال، چگونگی پیشگیری از بیماری و زمان نگهداری لاشه استحصالی و احشاء دام در دمای سرد خانه آشنا شدند.

دکتر جنتی مدرس این کلاس، کشتار دام در خارج از کشتارگاه را خطرناک و یکی از راههای انتقال بیماری به انسان عنوان نمود و بهترین راه پیشگیری آن را خرید گوشت قرمز از مراکز مجازی که زیر نظر کارشناسان دامپزشکی فعالیت دارند دانست و افزود : لاشه گوشت استحصالی در کشتارگاه به مدت 24 ساعت در دمای 6 2  درجه در سردخانه نگهداری می شود و طی این مدت به علت فعل و انفعالات شیمیایی، عامل بیماری از بین می رود.

وی همچنین مبارزه با کنه و سم پاشی محیط دامداری و بدن دام در زمان فعالیت کنه را، یکی دیگر از راههای مبارزه با این بیماری عنوان نمود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان نیشابور
  • کد خبر : 311511
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه