برگزاری کلاس آموزشی تب کریمه کنگو در محل کشتارگاه دام شهرستان زاوه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی زاوه؛ کلاس آموزشی پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در محل کشتارگاه دام شهرستان برگزار گردید.
دکتر اکبری نسب رئیس شبکه دامپزشکی زاوه گفت: یکی از اولویتهای عرضه گوشت سالم و بهداشتی پس از استحصال لاشه کاملا بهداشتی در کشتارگاه رعایت اصول و موازین بهداشتی در مراکز عرضه مواد پروتئینی می باشد، لذا رعایت اصول بهداشتی در حین کار و مراکز عرضه از آلودگیهای ثانویه جلوگیری کرده و باعث حفظ کیفیت فرآورده پروتئینی و جلوگیری از فساد سریع آن می شود.
وی افزود: برگزاری این نوع کلاسهای آموزشی باعت می شوند که ذابحین و متصدیان فروش با اشراف بر نوع بیماری زایی و همچنین نحوه جلوگیری از بروز بیماری کمک شایانی بر عرضه بهداشتی گوشت استحصالی نمایند.
اکبری نسب در پایان از کلیه همشهریان درخواست نمود حتما گوشت مورد استفاده خود را از مراکز مجاز که دارای مهر بهداشتی دامپزشکی است تهیه نمایند.