• 1403/07/04 - 09:32
  • تعداد بازدید : 72
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تاکید دامپزشکی سبزوار بر راه های شناخت ماهی تازه و روش های نگهداری آن

دامپزشکی سبزوار بر راه های شناخت ماهی تازه و روش های نگهداری آن، تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار، بدلیل اهمیت تازگی و کیفیت ماهی بعنوان یک وعده غذایی خاص و دارای فواید متعدد، آشنایی با راههای شناخت ماهی تازه و نحوه نگهداری آن ضروری می باشد.

 

دکتر زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: تغذیه مناسب و سالم یکی از ارکان  اساسی سلامتی است.  مصرف سرانه آبزیان  در دنیا رو به فزایش است. از این رو تشخیص ماهی تازه و روش نگهداری آن در افزایش مصرف و افزایش سلامتی نقش بسزایی دارد.

 

وی، بیان داشت: تازگی ماهی یکی از اصلی‌ترین فاکتورها در خرید ماهی محسوب می‌شود. تازگی ماهی به طور قابل توجهی بر کیفیت طعم، بافت و ارزش غذایی آن تأثیر می گذارد. چشم‌های شفاف و براق، پوستی مرطوب و درخشان نشانه‌هایی از تازگی ماهی هستند.

دکتر برات الله زیدابادی، در ادامه افزود: ماهی سالم و تازه اصلا بوی بد نمیدهد. ماهی تازه باید رایحه ی ملایم مدیترانه ای و مطبوع داشته باشد. بوی زننده و تند برای فساد ماهی است. همچنین دم و باله پشتی ماهی باید از نظر ظاهری سالم، مرطوب و صدمه ندیده باشد. باله های پاره شده و لزج نشان دهنده نگهداری طولانی مدت ماهی در توری صید می باشد.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، اظهار داشت: برای نشانه های بیشتر سلامتی و طراوت باید ماهی را با نوک انگشت فشار دهید. وقتی ماهی فشرده می شود، باید به فرم طبیعی خود برگردد. ماهی تازه موکوسی لغزنده و غیر چسبنده دارد که مقدار آن نباید زیاد باشد.

زیدآبادی، در خصوص بررسی آبشش ماهی گفت: آبشش ماهی تازه تمیز روشن و درخشان و بدون مایع چسبنده و لزج است. آبشش‌های ماهی مانده مرطوب نبوده و رنگی خاکستری و تیره دارد.

وی، ادامه داد: هنگامی که ماهی تازه است، فلس براق، محکم و چسبیده به بدن ماهی خواهد بود. ولی وقتی ماهی مانده است فلس ها براقیت خود را از دست داده و به راحتی از پوست جدا می شود.

در پایان متذکر می شویم، جهت خرید ماهی از فروشگاه های معتبر که شرایط بهداشتی  مناسب دارند، اقدام نمایید.

  • گروه خبری : اداره شهرستان سبزوار,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 325290
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه