تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر رعایت الزامات سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، از تاکید رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان، بر رعایت الزامات سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی خبر داد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در این خصوص گفت: کلیه متصدیان سردخانه های شهرستان، بسته به نوع نگهداری فرآورده های خام دامی ( تازه یا منجمد) و کاربری آن ملزم به رعایت شرایط دمایی مناسب می باشند و محصولات تولیدی باید دارای لیبل تاریخ به روز و در چیدمان مطلوب نگهداری شوند.
وی، در ادامه افزود: نگهداری تولیدات مرغ در سالن قطعه بندی گوشت قرمز و بالعکس، با هدف جلوگیری از آلودگی متقاطع ممنوع می باشد و ضایعات مربوط به قطعه کاری و ... باید در سردخانه مشخص که دارای تابلو می باشد نگهداری و به صورت روزانه از مجموعه خارج گردد.
قدرتی، در پایان ضمن تاکید بر اهمیت لزوم استقرار مسئول فنی بهداشتی در مجموعه گفت: در صورت مشاهده هر گونه تخلف در موراد بهداشتی، موضوع از طریق مراجع قضایی پیگیری می گردد.