• 1403/06/05 - 08:24
  • تعداد بازدید : 129
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر نگهداری لاشه های استحصالی کشتارگاه در اتاق پیش سرد

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، لاشه های استحصالی کشتارگاه باید به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد و دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد، نگهداری گردند.

دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، گفت: علاوه بر اهمیت بازرسی قبل و پس از کشتار توسط ناظران کشتارگاه، نگهداری لاشه ها به مدت 24 ساعت در پیش سرد کشتارگاه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و هنگام خروج از کشتارگاه دمای عمق لاشه بایستی بین 0 تا 4 درجه سانتی گراد باشد.

وی، در ادامه افزود: نگهداری گوشت در اتاق پیش سرد و در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت باعث بروز جمود نعشی و کاهش  PH گوشت می گردد و بسیاری از عوامل بیماری زا از جمله عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بین می رود و از رشد باکتری ها جلوگیری می گردد.

قدرتی، در پایان ضمن تاکید بر عدم کشتار خانگی دام و  مصرف گوشت و جگر خام و نیم پز از شهروندان خواست؛ در زمان قطعه بندی گوشت حتما از دستکش یک بار مصرف استفاده نمایند.

  • گروه خبری : اداره شهرستان بینالود,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 324276
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه