شنبه 29 آذر 1404

flag
  • 1404/09/22 - 08:11
  • تعداد بازدید : 30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رییس دامپزشکی طرقبه شاندیز؛

تکرار تخلفات بهداشتی سبب لغو پروانه بهداشتی واحد می شود

رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز ضمن هشدار به متخلفان حوزه فرآورده های خام دامی، گفت: تکرار و عدم توجه به رعایت مباحث بهداشتی سبب لغو پروانه فعالیت می شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، دکتر "علیرضا قدرتی" در این خصوص افزود: حوزه بهداشت و سلامت مردم جزو وظایف خطیر دامپزشکی است که در صورت هر گونه قصور، پیامدهای ناگوار برای سلامت شهروندان به همراه دارد از این رو نظارت بر واحدهای تولیدی، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی با حساسیت و سختگیرانه انجام می شود.

وی با اشاره به فعالیت ۷۱۹ واحد مرتبط که در این زمینه در سطح شهرستان فعالیت دارند، اظهار کرد: اکیپ های واحد نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی روزانه این مراکز را تحت کنترل و رصد قرار می دهند و مراکز متخلف با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی می شوند. این مقام مسئول خاطرنشان ساخت: در صورت تکرار تخلفات بهداشتی توسط مراکز تحت پوشش دامپزشکی، واحد پلمب و پروانه فعالیت باطل می شود. 

  • گروه خبری : اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 349264
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور