جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی شهرستان مشهد از مرز 1 میلیون و 800 هزار قطعه گذشت
رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، از جوجه ریزی بیش از 1 میلیون و 800 هزار قطعه جوجه یک روزه در واحدهای پرورش طیور گوشتی شهرستان، از ابتدای سال جاری، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد سیاح رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: از ابتدای سال جاری تعداد 1 میلیون و 890 هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی، تحت نظارت بهداشتی کارشناسان این شبکه در واحدهای پرورش مرغ گوشتی این شهرستان انجام شده، که قاعدتا پس از طی دوره پرورش و رسیدن به سن کشتار، به کشتارگاه های طیور اعزام خواهند شد.
وی، در ادامه گفت: شهرستان مشهد دارای 139 واحد پرورش مرغ گوشتی، 118 واحد پرورش مرغ تخمگذار، 3 واحد پرورش مرغ مادر گوشتی و 2 واحد پرورش مرغ مادر تخمگذار بوده، که ظرفیت جوجه ریزی در واحدهای گوشتی در هر دوره بیش از یکصد هزار قطعه می باشد.
سیاح، همچنین اظهار داشت: در راستای تأمین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی مراقبت های بهداشتی هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی دامپزشکی در زمینه رعایت شرایط امنیت زیستی، واکسیناسیون، نمونه برداری و بازدیدهای دوره ای در واحدهای مرغ گوشتی صورت می گیرد.
وی، در پایان خاطرنشان کرد: کارشناسان دامپزشکی قبل از اعزام مرغ آماده کشتار به کشتارگاه، نسبت به بازدید مرغداری و بررسی وضعیت سلامت بالینی مرغ اقدام نموده و با ارائه گزارش مثبت، امکان اعزام مرغ زنده به کشتارگاه به جهت تامین سلامت بهداشتی گوشت مرغ استحصالی می باشد.