جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی شهرستان مشهد از مرز 1 میلیون و 800 هزار قطعه گذشت
رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، از جوجه ریزی بیش از 1 میلیون و 800 هزار قطعه جوجه یک روزه در واحدهای پرورش طیور گوشتی شهرستان، از ابتدای سال جاری، خبر داد.
_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد سیاح رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: از ابتدای سال جاری تعداد 1 میلیون و 890 هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی، تحت نظارت بهداشتی کارشناسان این شبکه در واحدهای پرورش مرغ گوشتی این شهرستان انجام شده، که قاعدتا پس از طی دوره پرورش و رسیدن به سن کشتار، به کشتارگاه های طیور اعزام خواهند شد.
وی، در ادامه گفت: شهرستان مشهد دارای 139 واحد پرورش مرغ گوشتی، 118 واحد پرورش مرغ تخمگذار، 3 واحد پرورش مرغ مادر گوشتی و 2 واحد پرورش مرغ مادر تخمگذار بوده، که ظرفیت جوجه ریزی در واحدهای گوشتی در هر دوره بیش از یکصد هزار قطعه می باشد.
سیاح، همچنین اظهار داشت: در راستای تأمین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی مراقبت های بهداشتی هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی دامپزشکی در زمینه رعایت شرایط امنیت زیستی، واکسیناسیون، نمونه برداری و بازدیدهای دوره ای در واحدهای مرغ گوشتی صورت می گیرد.
وی، در پایان خاطرنشان کرد: کارشناسان دامپزشکی قبل از اعزام مرغ آماده کشتار به کشتارگاه، نسبت به بازدید مرغداری و بررسی وضعیت سلامت بالینی مرغ اقدام نموده و با ارائه گزارش مثبت، امکان اعزام مرغ زنده به کشتارگاه به جهت تامین سلامت بهداشتی گوشت مرغ استحصالی می باشد.