چهارشنبه 06 خرداد 1405

flag
  • 1405/02/21 - 07:44
  • تعداد بازدید : 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با نظارت بهداشتی دامپزشکی تایباد صورت گرفت؛

جوجه‌ریزی بیش از ۳ میلیون و ۴۳۰ هزار قطعه در مرغداری‌های شهرستان تایباد

رئیس شبکه دامپزشکی تایباد گفت: این میزان جوجه‌ریزی تحت نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان و با پایش مستمر شرایط بهداشتی واحدهای پرورشی در مرغداری های گوشتی و تخم گذار شهرستان انجام شده است.

دکتر حسن آذریان اعلام کرد: شبکه دامپزشکی تایباد در سال ۱۴۰۴ با صدور ۹۰ مورد گواهی بهداشتی برای ۲۶ واحد مجاز و فعال پرورش‌دهنده مرغ گوشتی و تخم‌گذار، نظارت‌های بهداشتی خود را در تمامی مراحل شامل قبل از جوجه‌ریزی، حین دوره پرورش، انتقال و اعزام به کشتارگاه‌های طیور و همچنین پس از تخلیه کامل فارم (عقیم‌سازی کود) به‌صورت مستقیم یا با واسطه مسئولین بهداشتی فارم‌ها و با اخذ مستندات تصویری از بازدیدها اعمال می‌کند. 

وی افزود: با توجه به ضرورت رعایت کامل اصول امنیت زیستی و موازین بهداشتی در مرغداری‌ها، از مرغداران درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تلفات غیرعادی یا کاهش غیرمتعارف در مصرف دان و آب، مراتب را جهت بررسی به شبکه دامپزشکی تایباد اطلاع دهند. 

  • گروه خبری : اداره شهرستان تایباد
  • کد خبر : 353756
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور