پنجشنبه 27 آذر 1404

flag
لیست اخبار صفحه :12
ظرفیت مجاز کشتار مرغ زنده در پروانه‌های بهداشتی بهره برداری کشتارگاه های طیور یک الزام قانونی تاثیر گذار در ارتقاء کیفیت فرآورده های خام دامی است

ظرفیت مجاز کشتار مرغ زنده در پروانه‌های بهداشتی بهره برداری کشتارگاه های طیور یک الزام قانونی تاثیر گذار در ارتقاء کیفیت فرآورده های خام دامی است

در جلسه ای مشترک با حضور مدیران اداره کل دامپزشکی، معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی و مدیران کشتارگاه های طیور استان ، بر رعایت ظرفیت مجاز کشتار مندرج در پروانه‌های بهداشتی به عنوان یک الزام قانونی تاکید شد.

 محموله های دام، طیور و فرآورده های خام‌دامی باید سریعا تعیین تکلیف شوند
تاکید دامپزشکی طرقبه و شاندیز؛

محموله های دام، طیور و فرآورده های خام‌دامی باید سریعا تعیین تکلیف شوند

دامپزشکی شهرستان طرقبه و شاندیز تاکید کرد محموله های دام، طیور و فرآورده های خام‌دامی خوراکی و غیر خوراکی باید پس از بارگیری و تخلیه، در سامانه یکپارچه قرنطینه تعیین تکلیف شوند.

 نگهداری اصولی تخم‌مرغ از فساد زود هنگام آن جلوگیری می‌کند
شبکه دامپزشکی سبزوار:

نگهداری اصولی تخم‌مرغ از فساد زود هنگام آن جلوگیری می‌کند

دکتر برات‌الله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، با تاکید بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی در نگهداری تخم‌مرغ، توصیه‌هایی علمی برای افزایش ماندگاری و پیشگیری از آلودگی‌های میکروبی ارائه کرد.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور