تأمین تجهیزات فردی، رعایت الزامات بهداشتی و آموزش کارکنان کشتارگاه دام برای پیشگیری از بیماری CCHF
دکتر براتالله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، با اشاره به افزایش دمای هوا و آغاز فصل فعالیت کنهها، بر ضرورت رعایت دقیق نکات بهداشتی و مراقبتی در کشتارگاههای دام جهت پیشگیری از بیماری تب خونریزیدهنده کریمه-کنگو (CCHF) تأکید کرد.
دیدار رئیس و همکاران شبکه دامپزشکی با فرماندار مه ولات
رئیس و همکاران شبکه دامپزشکی با خانم شریعتی فرماندار و محمد ترابی معاون برنامه ریزی فرمانداری شهرستان دیدار نمودند.
برگزاری جلسه شورای مدیران اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی
جلسه شورای مدیران اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با حضور معاونین و روسای ادارات ستادی این مجموعه برگزار شد.
تقدیر معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور از مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی
معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور از مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی قدردانی کرد.
حضور معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان در جلسه شورای اداری شهرستان «ششتمد»
معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان در جلسه شورای اداری شهرستان «ششتمد» حاضر شد.
رییس دامپزشکی طرقبه شاندیز خبرداد:
معرفی متصدی متخلف و هتاک رستوران به مراجع قضایی
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، از معرفی متصدی متخلف و هتاک رستوران به مراجع قضایی خبرداد.
رییس دامپزشکی طرقبه شاندیز، تاکید کرد؛
استفاده کارکنان کشتارگاه دام از تجهیزات حفاظت فردی الزامیست
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، با اشاره به مخاطرات انتقال بیماری های مشترک بین انسان و حیوان در کشتارگاه های دام، گفت: کارکنان این مراکز باید از تجهیزات حفاظت فردی استفاده کنند.
دامپزشکی طرقبه شاندیز، هشدار داد:
شناسایی سویه جدید از بیماری تب برفکی در برخی از کشورهای همسایه
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، ضمن هشدار به دامداران شهرستان گفت: سویه جدیدی از بیماری تب برفکی در برخی از کشورهای همسایه شناسایی شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان، در جمع مرتعداران و دامداران شهرستان:
تب مالت بیماری مشترک و خطرناک بین انسان و دام
به منظور ارتقای آگاهی دامداران و روستاییان شهرستان قوچان، دوره آموزشی در خصوص آشنایی با بیماریهای مشترک بین انسان و دام در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی برای مرتعداران و دامداران با همکاری اداره منابع طبیعی و جهاد شهرستان، برگزار شد.
پلمب یک کارگاه غیر مجاز بسته بندی تخم مرغ در مشهد
یک کارگاه غیر مجاز بسته بندی تخم مرغ در مشهد پلمب شد.