طرح دهگردشی توسط مسئول دامپزشکی درگز اجرا می شود
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درگز از شروع طرح دهگردشی از روستاهای شهرستان خبر داد.
معاینه و درمان یک راس بز کوهی توسط دامپزشکی درگز
روابط عمومی شبکه دامپزشکی درگز از معاینه و درمان یک راس بز کوهی نجات یافته توسط ماموران محیط زیست خبر داد.
بازدید از کشتارگاه طیور مه ولات در راستای طرح تشدید نظارت نوروز 1401
روابط عمومی شبکه دامپزشکی مه ولات از بازدید مستمر کارشناسان شبکه از کشتارگاه طیور خبر داد.
هشدار دامپزشکی بینالود به واحدهای پرورش مرغ تخمگذار جهت ایجاد آمادگی لازم در مقابله با آنفلوانزای فوق حاد
دکتر قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی بینالود هشدار داد: با توجه به رخداد آنفلوانزای فوق حاد در یک فارم تخمگذار در استان های همجوار و پیش بینی ورود یک موج سرما در پایان هفته جاری پرورش دهندگان مرغ تخمگذار در خصوص پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری تمهیدات لازم را بیندیشند.
انجام بیش از 600 تست مالئین برای تشخیص بیماری مشمشمه در باشگاه های پرورش اسب شهرستان بینالود
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود در اجرای طرح پایش و مراقبت بیماری مشمشه در سال جاری از 621 سر اسب در 6باشگاه سوار کاری به منظور انجام تست های تشخیصی سرمی بیماری توسط کارشناسان دامپزشکی خونگیری شد.
الزامات و توصیه های بهداشتی جهت تولید، عرضه، خرید و نگهداری ماهی قرمز
روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار از الزامات و توصیه های بهداشتی جهت تولید،عرضه ،خرید و نگهداری ماهی قرمز خبر داد.
انجام تست مشمشه در اسبداری های شهرستان گناباد
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد تست بیماری مشمشه در مجتمع ها و باشگاه های سوارکاری شهرستان گناباد در سال 1400 به تعداد 41 راس انجام گردیده است.
دیدار مدیر کل دامپزشکی استان و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه با فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز در خصوص طرح تشدید نظارت بهداشتی نوروز ۱۴۰۱ و ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود، ظهر شنبه بیست و یکم اسفند ماه دکتر اعلمی مدیر کل دامپزشکی استان با همراهی حجت الاسلام شوروزی مسئول محترم ولی فقیه و رئیس و معاونت شبکه دامپزشکی با فرماندار شهرستان دیدار نمودند.