ضدعفونی و شست و شوی کامل سالن های کشتار در کشتارگاه دام طرقبه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ کلیه سالن های کشتارگاه دام طرقبه شست وشو و ضدعفونی گردید.
دکتر قدرتی رئیس شبکه گفت:؛ کشتارگاه به عنوان یکی از بخشهای مهم در زنجیره تامین گوشت نیازمند رعایت نکات بهداشتی ویژهای است. لذا رعایت پروتکلهای ضدعفونی کشتارگاه بسیار اهمیت دارد.
وی افزود: سطوح ساختمانی و تجهیزات موجود در کشتارگاه باید بعد از هر نوبت کشتار به طور کامل ضدعفونی شود و محلول ضدعفونی کننده مورد استفاده باید وسیع الطیف باشد و اثر خورندگی بر تجهیزات نداشته باشد.
قدرتی همچنین بیان نمود: هدف اصلی از ضدعفونی مستمر کشتارگاه ها کاهش بار میکروبی در محیط و لاشه های استصحالی می باشد، تا گوشتی سالم و با کیفیت به دست مصرف کنندگان برسد.
گفتنی است در روز عید قربان در این کشتارگاه تعداد 157 رأس گوسفند تحت نظارت ناظر شرعی و بهداشتی به صورت رایگان کشتار شده است.