• 1402/04/11 - 12:16
  • تعداد بازدید : 591
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ضدعفونی و شست و شوی کامل سالن های کشتار در کشتارگاه دام طرقبه

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ کلیه سالن های کشتارگاه دام طرقبه شست وشو و ضدعفونی گردید.

دکتر قدرتی رئیس شبکه گفت:؛ کشتارگاه به عنوان یکی از بخش‌های مهم در زنجیره تامین گوشت نیازمند رعایت نکات بهداشتی ویژه‌ای است. لذا رعایت پروتکل‌های ضدعفونی کشتارگاه  بسیار اهمیت دارد.

وی افزود: سطوح ساختمانی و تجهیزات موجود در کشتارگاه باید بعد از هر نوبت کشتار به طور کامل ضدعفونی شود و محلول ضدعفونی کننده مورد استفاده باید وسیع الطیف باشد و اثر خورندگی بر تجهیزات نداشته باشد.

قدرتی همچنین بیان نمود: هدف اصلی از ضدعفونی مستمر کشتارگاه ها کاهش بار میکروبی در محیط و لاشه های استصحالی می باشد، تا گوشتی سالم و با کیفیت به دست مصرف کنندگان برسد.

گفتنی است در روز عید قربان در این کشتارگاه تعداد 157 رأس گوسفند تحت نظارت ناظر شرعی و بهداشتی به صورت رایگان کشتار شده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 304292
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه