• 1403/10/17 - 13:07
  • تعداد بازدید : 64
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه دامپزشکی درگز، اعلام کرد:

لزوم به کارگیری کمی و کیفی مسئولین فنی بهداشتی متناسب با ظرفیت کشتارگاه های صنعتی

دکتر سعید دلفراز، سرپرست شبکه دامپزشکی درگز طی بازدید از کشتارگاه صنعتی شهرستان بر لزوم به کارگیری دو نفر کارشناس علاوه بر دکتر دامپزشک به عنوان بازرس بهداشتی در کشتارگاه تاکید نمود.

دکتر سعید دلفراز، گفت: برابر دستور العمل های سازمان دامپزشکی کشور میبایست به کارگیری مسئولین فنی بهداشتی که به عنوان بازرس بهداشتی در کشتارگاه ها فعالیت می نمایند متناسب با ظرفیت کشتارگاه باشد. در همین راستا به مجموعه کشتارگاه صنعتی دام شهرستان تاکید گردید جهت نظارت های بیشتر بر محصولات استحصالی در کشتارگاه، علاوه بر دکتر دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی میبایست دو نفر کارشناس و یا کاردان دامپزشکی نیز در کادر بهداشتی کشتارگاه حضور داشته باشند.

وی، افزود: کشتارگاه صنعتی دام شهرستان درگز دارای ظرفیت اسمی روزانه 250 راس دام سبک می باشد.

 او، گفت: طی 9 ماه گذشته استحصال 140 تن گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی شهرستان انجام شده که از این میزان 100 تن گوشت گوسفند و 40 تن گوشت گوساله با نظارت و بازرسی مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه و ناظرین عالی استحصال و مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفته است.

 دلفراز، تصریح کرد: همکاران واحد نظارت شبکه بهمراه مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه بصورت مستمر بر مراحل ورود دام زنده، مراحل بهداشتی کشتار و خروج گوشت از کشتارگاه نظارت داشته و نواقص بهداشتی و حمل را به مسئول فنی و مدیریت کشتارگاه اعلام می نمایند تا اقدامات اصلاحی صورت گیرد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان درگز
  • کد خبر : 331953
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه