مرغداری های طرقبه و شاندیز بر مدار تولید/ پرورش بیش از ۲۰۵ هزار قطعه جوجه گوشتی
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، گفت: طی دو ماه اخیر بیش از ۲۰۵ هزار قطعه جوجه گوشتی در مرغداری های شهرستان پرورش یافته است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طرقبه و شاندیز، دکتر" علیرضا قدرتی" با بیان اینکه نظارت بهداشتی بر تولید گوشت مرغ با حساسیت انجام می شود، افزود: گوشت مرغ به عنوان یکی از فرآورده های خام دامی پر مصرف در سبد غذایی خانوارها، اهمیت ویژه ای در حوزه سلامت، بهداشت و اقتصاد دارد که تامین و تضمین تولید بهداشتی این فرآورده با اقدامات و نظارت های دامپزشکی میسر می شود.
وی، از فعالیت ۱۸ واحد مرغداری گوشتی در سطح شهرستان خبرداد و ادامه داد: جوجه ریزی در این واحدهای پرورشی انجام می شود و به لحاظ شرایط بهداشتی و وجود بیماری ها، در وضعیت مطلوب قرار دارند.