نظارت بهداشتی بازرسان دامپزشکی مشهد بر فعالیت مراکز قطعه کاری و بسته بندی گوشت مرغ و گوشت قرمز
روابط عمومی دامپزشکی شهرستان مشهد، از کنترل و نظارت بهداشتی هوشمندانه بازرسان این شبکه بر فعالیت مراکز قطعه کاری و بسته بندی گوشت مرغ و گوشت قرمز خبر داد.

دکتر سیاح، رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، هدف از این نظارت های دقیق و مستمر، ارتقاء سطح بهداشت مراکز قطعه بندی و محصول خروجی آنها دانست و ابراز داشت: صیانت از سلامت و ایمنی غذایی شهروندان از شاخص های مهمی است که همواره باید در کارخانجات و مراکز تولید فرآورده های خام دامی به آن توجه ویژه داشت.
در ادامه دکتر محمد سیاح، ضمن اشاره به حضور منظم و برنامه ریزی شده مسئولین فنی بهداشتی مستقر در مراکز بسته بندی و کشتارگاه های طیور، اظهار داشت: رعایت ضوابط بهداشتی نظیر رعایت میزان تولید بر اساس ظرفیت، کنترل دقیق محموله های ورودی و فعالیت مراکز بر اساس نقشه و جانمایی اولیه در هنگام صدور پروانه و همچنین ملزم نمودن کارگران به تهیه کارت سلامت از موارد مهمی است که باید همواره به آن توجه داشت.
لازم به ذکر است؛ در شهرستان مشهد 29 مرکز قطعه بندی و بسته بندی فعالیت دارند که محصولاتشان روزانه وارد بازار مصرف می شود که نظارت بهداشتی آن بر عهده دامپزشکان مسئول فنی بهداشتی مسقر در این مراکز و همچنین کارشناسان و بازرسان این شبکه می باشد.