در شش ماهه ابتدای سال جاری:
نظارت بهداشتی دامپزشکی بر استحصال بیش از 59 هزار و 500 تن گوشت قرمز و سفید در کشتار گاه های دام و طیور مشهد
از ابتدای سال جاری با نظارت بهداشتی و شرعی بازرسان بهداشتی دامپزشکی و ناظرین ذبح شرعی، 17 هزار و چهل و شش تن گوشت قرمز و 42 هزار و 492 تن گوشت سفید در 7 کشتارگاه دام و طیور این شهرستان مشهد، استحصال شده است.
دکتر محمد سیاح، گفت: گوشت استحصالی از کشتارگاه های دام و طیور شهرستان، با مشخصات بهداشتی شامل؛ مهر، لیبل، تاریخ تولید و ... برای شهروندان به لحاظ بهداشتی قابل اطمینان، می باشد و بایستی بلافاصله آنرا مصرف و یا تا مدت اعتبار در دمای مناسب نگهداری نمایند .
وی، اذغان داشت: گوشت تازه چنانچه بیشتر از مدت اعتبار، حتی در یخچال هم نگهداری شود کم کم شروع به افزایش بار میکروبی و متعاقبا فساد می نمای .
رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، در پایان از مردم خواست: در صورت مشاهده لاشه دام بدون مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی و یا در خصوص محموله های بسته بندی گوشت مرغ، عدم درج تاریخ تولید و انقضاء ، مراتب را از طریق شماره 1512 اعلام کنند تا موارد تخلف مورد بررسی قرار گیرد.