نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی مشهد بر تولید و استحصال بیش از 116 هزار تن گوشت بهداشتی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از نظارت بهداشتی این شبکه بر تولید و استحصال بیش از 116 هزار تن گوشت بهداشتی در سال گذشته خبر داد.
دکتر هادی شایسته، معاون شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با بیان اینکه یکی از وظایف حاکمیتی دامپزشکی نظارت بر تولید و استحصال گوشت در کشتارگاه های دام و طیور می باشد، اظهار داشت: در سال گذشته با نظارت های بهداشتی کارشناسان این مجموعه بیش از 116 هزار و 151 تن گوشت سالم و بهداشتی، در کشتارگاه های دام و طیور مشهد، تولید و استحصال شده است.
شایسته اظهار داشت: در راستای تولید این میزان گوشت بهداشتی در سال گذشته، یک میلیون و 262 هزار و 529 رای دام سبک و سنگین و 34 میلیون و 932 هزار قطعه طیور گوشتی با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه از این مقدار گوشت تولیدی 49 هزار و 290 تن گوشت قرمز بوده است، یادآور شد: 66 هزار و 861 تن گوشت بهداشتی مرغ نیز در این مدت تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.