نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی زاوه بر رستوران ها و مراکز پذیرایی شهرستان
بازرسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی زاوه بر فعالیت رستوران ها و مراکز پذیرایی شهرستان نظارت کامل دارند.
دکتر بصیر ایمانی، سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان زاوه با اعلام این خبر افزود: طی بازدید بازرسین واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی با هدف نظارت بر مصرف بهداشتی فرآورده های خام دامی از رستوران های بین راهی و مراکز پذیرایی بازدید و نحوه تهیه ، نگهداری و مصرف فرآورده های خام دامی را بررسی نموده، که این بازدید همراه با یادآوری برخی از موارد قانونی و دستورالعمل های نظارت بهداشتی به صاحبان واحدهای مذکور بوده است.
وی در ادامه گفت: با توجه به ضوابط و دستورالعمل های نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی در خصوص تهیه، نگهداری، توزیع و مصرف فراورده های خام دامی بویژه گوشت سفید و قرمز به همه واحدهای مرتبط ابلاغ شده است واحدهای صنفی مربوطه ملزم به رعایت ضوابط هستند بنابراین در نخستین مراحل ، اقدامات اغلب ارشادی بوده و منجر به صدور اخطاریه بهداشتی خواهد شد و در صورت تکرار و استمرار اقدامات غیر قانونی و غیر بهداشتی ، اقدامات بازدارنده و سختگیرانه تری از جمله معرفی به تعزیرات حکومتی ، مراجع قضایی ، پلمپ و لغو پروانه فعالیت به مرحله اجرا در خواهد آمد .