از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام عید نوروز انجام پذیرفت:
نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی مشهد بر تولید بیش از 10 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی در شهرستان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه، بر تولید و استحصال 10 هزار و 297 تن گوشت قرمز و گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.
دکتر محمد سیاح، با بیان اینکه نظارت بر تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی یکی از وظایف اصلی و حاکمیتی دامپزشکی می باشد، اظهار داشت: برای تولید این میزان گوشت، 54 هزار و 496 راس دام سبک و سنگین و همچنین 3 میلیون 758 هزار قطعه طیور گوشتی با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شده است.
وی، افزود: از این میزان گوشت بهداشتی تولیدی مقدار 2 هزار و 977 تن گوشت قرمز و مقدار 7 هزار و 320 تن گوشت مرغ بوده است.